lazo-rosaEn el dia Mundial del Càncer de Mama que es celebra cada 19 d’octubre us volem recordar el nostre recolzament i la nostra implicació en la lluita contra el càncer de mama. Per tant un any més a l’octubre ens tenyim de rosa amb motiu de la celebració d’aquest dia.

      El càncer de mama és el tumor maligne més freqüent entre la població femenina. Concienciar a les dones sobre la importància de conèixer les tècniques d’auto-exploració mamària, les revisions periòdiques i la mamografia són fundamentals per a poder detectar-lo a temps.

      La importància de la deteció precoç del càncer de mama mitjançant l’ús de la MAMOGRAFIA i altres tècniques és fonamental ja que canvien el pronòstic de la malaltia.

      El diagnòstic precoç és vital doncs d’ell depenen les possibilitats de curació, que poden ser del 100% si es detecta a temps.

cancer-mama-iob-1    cancer-mama-iob-2