AVÍS LEGAL

CENTRE MEDIC MORERES SL en compliment dels Articles 5 i 6 de la Llei 15/1999 , pels quals es regula el dret d’informació en la recollida de les dades i el consentiment de l’ afectat , s’adverteix els punts següents :

Per la introducció de les dades de caràcter personal en aquesta pàgina web :

1.- Està consentint el seu tractament.
2.- S’han d’incloure en un fitxer propietat de CENTRE MEDIC MORERES SL .
3.- Aquestes dades podran ser utilitzades per enviar informació dels nostres serveis.
4.- Les dades obtingudes són les pertinents per a la finalitat per a la qual s’ha demanat .
5.- Vostè podrà en tot moment exercitar els seus drets d’accés, rectificació , cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal davant :

CENTRE MEDIC MORERES SL, Responsable del fitxer.
C/ DEL LAS AFORES 49 -51 – 08291 – RIPOLLET – BARCELONA
Telèfon: 936915025
Correu electrònic: ripollet@cmmoreres.com
A més, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la
Informació i de comerç electrònic ( LSSI ) , s’exposen els Dades identificatives del responsable :

  • Denominació social és CENTRE MEDIC MORERES SL
  • NIF és B60236866
  • Direcció a Internet és http://www.cmmoreres.com

El fet d’accedir i participar en aquesta pàgina implicacions el coneixement i acceptació de les seves condicions d’ús i política de privacitat.
Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de Centre Mèdic les Moreres o d’algun organisme vinculat a aquest, o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts a Centre Mèdic les Moreres.
Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents: Només està autoritzat l’ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts. Centre médic les Moreres no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents de l’Institut.
Centre Mèdic les Moreres no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi. En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.