IMAGEN PORTADABenvinguts al Centre Mèdic les Moreres

Estrenem nova web!!

Des d’avui fem operativa la nova web del Centre Mèdic les Moreres. Des de la nostra web us volem fer saber el ventall de serveis que oferim.

Podeu tenir coneixament de les especialitats que ofereim, les proves complementàries que realitzem, els certificats mèdics que podeu obtenir, així com les mútues amb les que treballem. A més a més posem a la vostra disposició la possibilitat de demanar hora amb els nostres professionals via online. També consultar l’estat de la seva tramitació del carnet de conduir o buscar una farmàcia de guardia quan i on ho necessiti.

Estem a l’avantguarda dels últims avenços mèdics per oferir-li el millor diagnòstic i posterior tractament per al seu cas.

Posem a la seva disposició el millor equip de professionals en Medicina General i diverses especialitats com Pediatria, Urologia, Ginecologia, Traumatolgia, Infermeria, Urgències, Dietètica, Psicologia, Cirurgia, Rehabilitació, etc.

Així com un ampli ventall de serveis i proves complementàries com Anàlisis Clíniques,Vacunes, Ecografies, Radiografies, Mamografies, etc. per garantir un correcte diagnòstic i un bon tractament.

Qualitat, seguretat, eficàcia, equips d’última generació i totes les garanties dels millors centres mèdics.

Atentament

Equip directiu del Centre Mèdic les Moreres

Deixa un comentari

Your email address will not be published.