Curs SVB + DEA
Curs de Suport Vital Bàsic amb ús de Desfibril·lador Extern Automatitzat

 

Proper Curs de Suport Vital Bàsic amb ús de Desfibril·lador Extern Automatitzat

Enguany tornem a impartir el curs de Suport Vital Bàsic amb ús d’un Desfibril·lador Extern Automatitzat. El primer es durà a terme el dia 5 de desembre al Centre Mèdic Montcada. També està previst un curs de reciclatge per refrescar els continguts.

Si has arribat fins aquí, és que estàs interessat a saber més i vols més informació per a realitzar el Curs de SVB i DEA.

No tens perquè ser professional sanitari ni tenir titulacions prèvies relacionades amb primers auxilis o salvament i socorrisme. Només es precisen la inquietud i les ganes per aprendre una cosa molt pràctica i necessari per a la vida quotidiana. Cada vegada més desfibril·ladors estan sent instal·lats en llocs públics i és per això que cada vegada és més necessari formar a la població en el seu maneig, entre moltes altres habilitats. També és molt interessant per a personal sanitari o treballadors de l’àmbit sanitari, mestres, monitors d’escoles i activitats esportives o d’oci, fisioterapeutes, etc. que és podem trobar amb situacions d’emergències.

L’objectiu d’aquest curs semi-presencial és aportar els coneixements i les destreses necessaris per realitzar una primera atenció de la parada cardíaca fins al moment de l’arribada dels equips especialitzats. En aquesta formació aprendrem a usar desfibril·ladors externs i el suport vital bàsic, segons les últimes recomanacions d’emergències. Es tracta d’un Títol Oficial Acreditat pel Consell Català de Formació Continuada.

A causa del moment especial que estem vivint amb el tema Covid, es realitzarà en grups reduïts durant tot l’any que ve i és realitzarà una part no presencial de 2h on-line a través de l’aula virtual del CCR i una altra 4h presencials, on s’abordarà la part pràctica.

Continguts

  • Introducció i conceptes fonamentals.
  • Cadena de supervivència.
  • Guies d’actuació SVB + DEA.
  • Obertura de via aèria en Suport Vital.
  • Desfibril·lador extern automàtic.
  • Seguretat.
  • Aspectes ètics, legals.
  • Simulacions integrades.

 

Si està interessat en el curs és necessari inscriure’s en: natyparu@yahoo.es, Indicant les seves dades per a posar-nos en contacte i poder formalitzar la reserva del curs.