Fisioterapia - Rehabilitació

fisioterapia

La Fisioteràpia té com a objectiu la prevenció, la promoció, el manteniment i la recuperació de la funcionalitat del nostre organisme, mitjançant exercicis terapèutics, teràpies manuals, electroteràpia, entre d’altres.
Els pacients que van al centre de rehabilitació són atesos per fisioterapeutes.

Que oferim:
La nostra unitat de rehabilitació disposa d’espais de tractament individualitzades i d’un espai multidisciplinar. Compta amb l’aplicació de tecnologies innovadores en el camp de la rehabilitació que cobreixen un ampli camp de tècniques de tractament.
Valoració: Els nostres pacients seran valorats i diagnosticats pel metge rehabilitardor i l’equip de fisioterapeutes, per a posteriorment dur a terme el tractament més indicat.

Tractament:
El nostre equip de fisioterapeutes ofereix principalment tractaments en les següents àrees:

  • Fisioteràpia traumatològica: així com àlgies de raquis, fractures, luxacions, contusions, recuperació pre i post-quirúrgica, disfuncions ATM, accidents de trànsit i laborals, etc.
  • Fisioteràpia esportiva: lesions musculars, tendinoses i lligamentoses amb el seu corresponent readaptació.
  • Fisioteràpia reumatològica; artirits, artrosi, fibromiàlgia, osteoporosi.

Els nostres serveis i l’ajuda dels nostres professionals t’ajudaran a prevenir malalties o lesions, recuperar el teu cos i readaptarte per desenvolupar les activitats de la vida diària.