Servei d'Urgències

033-serviciosmedicosurgencias

La medicina d’urgència és una especialitat mèdica el principal objectiu és avaluar, gestionar, tractar i prevenir tota malaltia o lesió que per la intensitat o gravetat de les seves manifestacions, requereix d’una atenció immediata. Per aquestes característiques, és indispensable en tot sistema de salut.

Dins de l’horari d’obertura del nostre centre, ens fem càrrec dels seus problemes urgents de salut. Estem preparats per atendre qualsevol problema de salut urgent i, si cal, li derivarem a l’especialista o al centre més adequat.

Dins del concepte d’urgència hi ha situacions molt diverses, en funció de la gravetat. Hi ha urgències lleus (refredat, mal de cap, etc.) i urgències més importants (estat febril, dolor abdominal, alteració de tensió arterial, etc.).

Us recomanem que vagi al servei d’urgències només si creu que és imprescindible. Així evitarà la saturació d’aquest servei i ajudarà a que s’atengui correctament a les persones que realment ho necessiten.

En el cas d’emergències en què es pot comprometre la vida de la persona afectada, tingui en compte si ha de traslladar a la persona o per contra, no moure’l i trucar al telèfon 112 d’emergències.