Dietètica i Nutrició

apple-2311 - copia

La nostra unitat de Nutrició i Dietètica té com a missió aconseguir i mantenir un adequat estat nutricional al pacient, assumint la responsabilitat dels aspectes clínics d’alimentació enteral i l’alimentació oral, fent especial èmfasi en la prevenció del risc nutricional. Una dieta equilibrada i saludable és l’element bàsic per fer front a les nombroses malalties, situacions de risc (colesterol elevat) o fins i tot estats d’ànim (depressions degudes a mancances en determinats minerals) que tenen el seu origen en una ingesta d’aliments deficient.

L’augment, en els últims anys, dels trastorns alimentaris i l’obesitat creixent al nostre país, demostren que la dieta no consisteix només en subministrar aliment al cos.

L’abordatge de cada cas és totalment personalitzat. Cada dieta s’adapta a cada persona amb un únic objectiu: facilitar l’alimentació i proporcionar idees i canvis constants de pauta, perquè prevalgui el factor motivació de principi a fi.

Per tot això en el nostre centre oferim dietes personalitzades en les que li assessorem correctament i per tant adaptades a les seves necessitats:

  • Dietes terapèutiques: per reduir els nivells de colesterol i hipertensió, control de diabetis tipus I i II, anèmies, àcid úric, osteoporosi, sense gluten, etc.
  • Dietes tipus: pediàtriques, esportistes, vegetarians, menopausa, equilibrada, etc.

A les nostres consultes es realitzarà un seguiment i control dels processos de canvi que s’han decidit emprendre. Així com un control del seu pes: per aprimar-se, guanyar o mantenir el pes desitjat, segons les necessitats i voluntats de cadascú.