Medicina General

Medicine doctor hand working with modern computer interface as medical concept

El metge de capçalera també anomenat metge d’atenció primària, de família, de poble o rural o tiular és un professional sanitari que exerceix en un centre de salut o en un consultori; és el metge més proper a una determinada població.

Un metge general ofereix serveis mèdics a qualsevol persona que els necessiti, i tracta a tot tipus de pacients, incloent nens, adolescents, adults, homes ancians i dones, així com tot tipus de malalties.

El metge de capçalera coneix a fons el pacient, les seves expectatives de vida, la seva situació personal, familiar i social, els seus problemes de salut i la seva història global, i per això està capacitat per a decidir conjuntament amb el propi pacient el tractament a seguir i els objectius a assolir.

Des del nostre centre ens plau garantir una assistència sanitària de qualitat el que implica que pacients i metges es coneguin, respectin i ajudin per col·laborar de la millor forma. D’aquesta manera els pacients podran rebre els millors atencions i els metges podran desenvolupar la seva vocació i la seva funció de manera òptima.

La medicina general constitueix el primer nivell d’atenció mèdica. El metge general és un professional capacitat per diagnosticar i gestionar diferents patologies comuns i derivar a l’especialista indicat quan correspongui.